Panda Sofas

O nama

Zavese Danica je osnovana sa idejom unapređenja stila i kvaliteta opremanja poslovnog i stambenog prostora.

U našem bogatom asortimanu možete naći materijale renomiranih svetskih proizvođača. Pored velikog izbora lakih zavesa, nudimo Vam i tzv. teške zavese ili draperije u velikom izboru boja i dezena, koji su tu da daju dodatnu toplinu Vašem prostoru. Ali i da zaštite od svetlosti i neželjenih pogleda. Osim materijala za prozore tu je i veliki izbor kvalitetnih mebl štofova za Vaš nameštaj.

Zavese Danica u svojoj ponudi ima i veliki izbor garnišni, plafonskih i zidnih, kao i različitih mehanizama, kao što su paketo mehanizmi, panel sistemi, rolo mehanizmi, trakaste zavese, venecijaneri, garnišne na potez i ostalo. Treba napomenuti da pojedini mehanizmi dozvoljavaju ugradnju motora u iste, što može dodatno podići ekskluzivnost Vašeg prostora. U ponudi su i zidne tapete renomiranih nemačkih proizvođača.

U našoj ponudi je i veliki izbor tzv. nezapaljivih zavesa, drapera, mebl štofova i rolo zavesa, kao i black-out drapera i rolo mehanizama, koji ispunjavaju sve svetske standarde u opremanju hotela visoke kategorije.

Naš referenca je svakako bogato dugogodišnje iskustvo, stručno osoblje, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata.